We make your heart beat

Beste relatie,

In het veiligheidsbericht, dat u heeft ontvangen in uw e-mailbox, heeft u kunnen lezen dat er een probleem is vastgesteld bij 2 typen AED elektroden van Philips.  

 

Het gaat hierbij om de volgende typen:

  • M5071A - volwassenen elektroden voor de HS1 AED
  • M5072A - baby/kind elektroden voor de HS1 AED

Volgens onze administratie heeft u in het (recente) verleden een AED van Philips waar deze elektroden bij geleverd zijn, of deze elektroden los bij ons besteld.

 

Wij vragen u om onderstaande velden te controleren en ons te bevestigen dat u kennis heeft genomen van het veiligheidsbericht. Mochten er gegevens niet correct zijn of ontbreken, dan kunt u zelf uw gegevens aanpassen en/of invullen. Wij zullen deze dan in onze administratie verwerken.

Let op: Philips raadt u aan een reserve-elektrodecassette te bewaren bij uw HS1 AED. U heeft de mogelijkheid om bij de bevestiging direct een reserve-elektrodecassette te bestellen, zoals Philips adviseert.

 

Antwoordformulier

Ik bevestig dat ik de mail met het urgente veiligheidsbericht heb ontvangen en begrepen en ik bevestig dat de informatie uit het veiligheidsbericht op de juiste wijze is doorgegeven aan alle personen die hiervan op de hoogte moeten zijn.

U kunt hieronder uw contactgegevens invullen: